TN6_F5841.JPGTulajdonképpen nem azért nem néztem végig, mert annyira rossz lenne, szimplán csak nem szeretem az ilyen típusú filmeket, és nem is tudott igazán lekötni. Hogy milyen típusú is a film? Talán dráma, de inkább egy melankolikus életmese, egy fiúról és az őt örökbefogadó férfiról.

John Cusack egy megözvegyült írót alakít, de most nem költözik be az 1408-as szobába, inkább örökbe fogad egy különc kisfiút. Bár eleinte hezitál, a környezete pedig vegyesen áll a dologhoz, és látja el tanácsokkal, de végül úgy dönt örökbe fogadja az álomvilágban élő fiút, aki azt állítja, a Marsról érkezett.

Igazából kb. eddig jutottam a filmmel, és eddig nem is volt vele gond, csak szimplán az én érdeklődési körömön kívül esik, nem tudott megfogni a film.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitlattamma.blog.hu/api/trackback/id/tr784831731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása